„Има такъв народ“ е амбицирана за местните избори! Регистрира се за участие в тях, внасяйки 4800 подписа в ЦИК

„Има такъв народ“ е амбицирана за местните избори! Регистрира се за участие в тях, внасяйки 4800 подписа в ЦИК

На 12 септември „Има такъв народ“ се регистрира в Централната избирателна комисия (ЦИК) за участие в местните избори, които ще се проведат на 29 октомври.

Зам.-председателят на ИТН – Тошко Йорданов, заедно със сътрудниците си Таня Тимева и Илиана Маринова, внесоха в ЦИК папки с 4800 подписа, събрани през последните седмици.

Тошко Йорданов сподели с журналисти очакванията си, че ИТН ще се представи добре и вероятно ще имат общински съветници във всички големи градове. А що се отнася до кметове – не е невъзможно на места да се отиде на балотаж.
„Приоритетите във всеки град са различни, но кандидатите на ИТН са „хора, които ще свършат работа“, отбеляза Йорданов.

Той подчерта, че хората трябва да променят нещата. И дори партиите да тръгнат с всякакви амбиции, всъщност накрая решават хората.

„Това са първите местни избори, на които се явява ИТН, затова от тази гледна точка сме освободени от всякакви очаквания. Да му мислят ПП, които са водеща политическа партия и те трябва да печелят задължително кметове и общински съветници.“.

Зам.-председателят на ИТН бе категоричен, че водещ приоритет за кандидатите ще е ревизия на предходното управление.

„Кражбите, мръсотиите и полумафиотските връзки между кметовете и фирмите с бществени поръчки, са публична тайна! Навсякъде е едно и също“, коментира той.

Сподели: