Кампанията на „Има такъв народ“ продължава с пълна сила!

Кампанията на „Има такъв народ“ продължава с пълна сила!

На 25 май активистите на ИТН-София и кандидатите за народни представители се срещаха с хора през целия ден. Те успяха да посетят няколко интересни локации, за да запознаят и информират обществеността какви са приоритетите на „Има такъв народ“, програмата на партията и за какво ще се борят бъдещите народни избраници в 50-о Народно събрание и в Европейския парламент.

Съботният ден започна още в 8.30 ч. с посещение на столичния „Битпазар“, а следващата спирка бе с.Панчарево, в 11.00ч. Програмата продължи с посещение на с.Лозен, в 12.00ч., а в 16.00ч. групата вече бе в жк. Люлин.

На събитията през деня имаше много настроение, както заради хубавото време, така и заради вярата в каузите и идеите на „Има такъв народ“. Множество хора заявиха своята подкрепа към ИТН и изразиха надеждата си, че хората ще излязат да гласуват на 9-и юни. Както и че този път манипулациите с хартия и машини ще бъдат сведени до минимум, за да може резултатите ИТН да не бъдат ощетявани, както при всички избори досега.

През утрешният ден, 26 май, активистите и кандидатите от листите на „Има такъв народ“ ще продължат да разговарят с хората и да ги информират за това, което предстои пред страната във вътрешен и външен план. Както и да заявяват ясно, че най-накрая, в лицето на ИТН, има кой твърдо да защитава интересите на България и българския народ, както у нас, така и в Европа.

Програмата за 26 май, неделя:
11.00 ч. – Овча купел
16.00 ч. – Горна баня
17.00 ч. – Езерото в Дружба

Всички са добре дошли!

Сподели: