Стотици хора в област Стара Загора се срещнаха с Александър Вълчев и кандидатите за народни представители от ИТН в 27 МИР

Стотици хора в област Стара Загора се срещнаха с Александър Вълчев и кандидатите за народни представители от ИТН в 27 МИР

Александър Вълчев и кандидатите за народни представители на ИТН от 27 МИР – Стара Загора се срещнаха със стотици хора в региона в продължение на повече от седмица.

Кандидатите посетиха различни населени места като Казанлък, Гълъбово, Чирпан, общините Братя Даскалови, Дълбоки, Оряховица, Хрищени, селата Малка Верея, Богомилово, Кирилово, Кънчево, Главан, както и много други места в област Стара Загора!

Специална среща бе проведена с работници и служители на оръжейния завод „Арсенал“, а мястото където дойдоха хората в гр.Чирпан бе емблематичният музей на Пейо Яворов.

Най-горещата точка, разбира се, бе шатрата на ИТН в Стара Загора, но на всички други места въпросите, вълненията и проблемите на хората бяха сходни – какво ще стане с Комплексите „Марица-Изток“, ще се увеличат ли доходите, ще се подобри ли здравеопазването, ще се намали ли корупцията, ще скачат ли цените, какви ще са геополитическите предизвикателства и т.н.

Освен множеството симпатизанти, много нови хора се информираха за програмата на ИТН и какви ще са приоритетите на партията в 50-о НС и Европарламента, като дори в някои общини, като Гълъбово, бяха връчени членски карти на новоприети членове на партията.

Имаше наистина много и различни въпроси, породени от разочарованието от ситуацията с дългата поредица избори, но точните и експертни отговори връщаха вярата, че в крайна сметка
има някой, който да мисли за хората и най-накрая ще започне разрешаването на техните наболели проблеми.

Много хора заявиха, че вярват единствено на ИТН, защото са партия, която доказа, че има принципи, морал и отстоява докрай истината!

Разбира се всичко е в ръцете на хората! Само от тях зависи дали ще излязат да гласуват на 9 юни!

Подкрепете „Има такъв народ“, за да върнем здравия разум! С бюлетина #1.

Сподели: