„Има такъв народ“ в Студентски град: Много млади хора се включиха в подписката за референдума за президентска република

„Има такъв народ“ в Студентски град: Много млади хора се включиха в подписката за референдума за президентска република

На 22 март представители на ПП „Има Такъв Народ“ се срещнаха с граждани в софийския комплекс „Студентски град“.

На срещата, организирана от Райна Евтимова (обл.координатор на 23 МИР – София), присъстваха кандидатите за народни представители: Павела Митова, Филип Станев, Тошко Йорданов, Таня Тимева, Петя Димитрова, както областни и общински координатори от гр. София и гр. Перник.


Много млади хора се заинтригуваха от възможността да се срещнат с лицата и експертите на ИТН, да изкажат мненията си и споделят проблемите си, които ги засягат. Както и да дадат предложения за търсенето на изход от настоящата политическа обстановка.

В хода на срещата, представителите на „Има такъв Народ“ споделяха визията си за бъдещото развитие на страната и информираха хората за приоритетите от своята програма, като укрепване на общественото здраве, реформи в образователната система, подобряване на транспорта и повишаване на социалната защита.

Образува се опашка от желаещи да се подпишат в подписката за референдума за свикване на Велико Народно Събрание, което да смени формата на управление от парламентарна с президентска република.

Изключително добро впечатление направи активният интерес на младите хора в Студентски град към тази подписката. Това, че в тях има желание и вяра за позитивна смяна на настоящата система, вдъхва надежда и увереност на „Има такъв народ“, че страната скоро ще поеме по нов по-добър път.

Номер 4

Държавата – Това сте Вие!

Сподели: