На 1 юни в село Свобода: Тошко Йорданов, Павела Митова и полк. Александър Александров се срещнаха с хората на празника на селото

На 1 юни в село Свобода: Тошко Йорданов, Павела Митова и полк. Александър Александров се срещнаха с хората на празника на селото

В Деня на добричкото село Свобода, 1 юни, кандидатите за народни представители от ИТН – Тошко Йорданов, Павела Митова и полк. Александър Александров се срещнаха с хората там.

На празничното събитие имаше богата Фолклорна програма с ансамбъл, музика, хора́ и разбира се много настроение.

Множество хора не пропуснаха възможността да поговорят с представителите на „Има такъв народ“ и да ги попитат за процесите, които се случват във вътрешната ни и външната политика, както и какви позиции ще отстоява ИТН в Европейския парламент и в 50-о Народно събрание.

Както навсякъде другаде в страната, хората се интересуваха от това – ще се затварят ли работни места в Енергетиката, заради необмислената „Зелена сделка“, ще се теглят ли още държавни заеми, ще има ли още по-голям скок на цените, заради инфлацията.
Гражданите търсеха отговори и на други изключително важни въпроси като: ще се забрани ли пропагандирането на нетрадиционни сексуални практики и идеологии за смяна на пола сред подрастващите, в детските градини и училищата, ще се връщат ли в страната нелегални мигранти, могат ли да се поправят вредните промени на Сглобката в Конституцията, ще успее ли България да защити своите национални интереси на европейско ниво и т.н.

Представителите на ИТН бяха категорични, че ще продължат да казват истината и ще бъдат практичното „оръжие“ в ръцете на хората за гарантиране и защита на интересите на българския народ. Както тук на местна почва, така и пред европейската бюрократична машина.


Празникът на село Свобода неслучайно е в навечерието на 2 юни – Деня на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България.
Важно е да помним тези велики дати, защото благодарение на подвига на хора като Ботев и другите герои ще продължи да ИМА ТАКЪВ НАРОД!

Нека да върнем здравия разум, с бюлетина #1

Сподели: