Викторина и книги във Враца: ИТН с образователно събитие в града!

Викторина и книги във Враца: ИТН с образователно събитие в града!

По случай 24 май, Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, във Враца бе организирана интересна образователна инициатива. Тя бе реализирана от кандидатите за народни представители от листата на „Има такъв народ“ в областта.
 
Под шатрата разположена на пешеходната зона в града, кандидатите д-р Климент Иларионов, подполковник Цоло Цолов, както и членове, и симпатизанти на ИТН, раздаваха безплатно на хората класически произведения от български писатели.

Всеки, който посети шатрата, освен информация за кампанията, целите и приоритетите на ИТН, имаше възможност да се включи във викторина и да спечели някое от ценните произведения.

Въпросите бяха свързани с родните класици и значими факти от историята ни. А целта на кандидатите за народни представители е да провокират младите хора да четат повече, и най-вече класически български автори.

***
Има такъв народ“ подкрепя всички каузи свързани с укрепването на националния дух и запазването на идентичността на българския народ!

***
Да върнем здравия разум с бюлетина № 1

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: