Водачите на листи от „Има такъв народ“ в София се срещнаха неформално с граждани в Южния парк

Водачите на листи от „Има такъв народ“ в София се срещнаха неформално с граждани в Южния парк

На 25 март водачите на листи в трите столични района – Павела Митова (23 МИР), Пламен Данаилов (24 МИР) и Филип Станев (25 МИР) – проведоха неформална среща с избиратели, съмишленици и заинтригувани граждани при входа Южен парк, откъм бул. „Гоце Делчев“.


По време на събитието, организирано от Райна Евтимова (обл.координатор на 23 МИР – София), представителите на ИТН отговаряха на въпросите на граждани и информираха желаещите за политическата програма на ИТН, както и какви са приоритетите на партията в следващия 49-и парламент.

Много хора получиха аргументирана и точна информация защо е по-добре за страната на смени формата си на управление с Президентска република. След което се възползваха от възможността и се включиха в подписката за организирането на Референдума за свикване на Велико народно събрание и конституционна промяна на формата на управление – от Парламентарна в Президентска република.

Представителите на „Има Такъв Народ“ за пореден път апелираха гражданите, че не стоят зад обикновена политическа партия, а зад кауза, която иска да превърне България в истински свободна страна, в която обществото да взема решенията, а политиците да ги изпълняват, защото…

Държавата – това сте ВИЕ!

Сподели: