Ивайло Вълчев в Карнобат: Ще се срещаме с хората във всички общини от област Бургас и ще се готвим за местните избори!

Ивайло Вълчев в Карнобат: Ще се срещаме с хората във всички общини от област Бургас и ще се готвим за местните избори!

На 9 април се проведе среща на членовете и симпатизантите на „Има такъв народ“ в град Карнобат, която се състоя в Ритуалната зала на Общината, на бул. „България“ 11.

Гости бяха зам.-председателят на ИТН – Ивайло Вълчев, който е сред новоизбраните народни представители в 49-о НС (от 02 МИР – Бургас) и областният координатор на ИТН за област Бургас – Тодор Иванов.

В събитието се включиха представители на структурите на ИТН от област Бургас, както и граждани, които желаеха да зададат своите въпроси.

Ивайло Вълчев заяви, че предстоят приемни и срещи с хората в общините от област Бургас, за да се информират всички заинтригувани относно политиките на „Има такъв народ“ от местно и национално ниво. Присъстващите координатори на ИТН от Карнобат и областта изразиха готовност и вяра за добро представяне на ИТН и на местните избори през есента.

Тодор Иванов изрази възмущението си от някои медии, които продължават с тенденциозните внушения, че ДПС са преляли гласове към ИТН на изборите. Всички присъстващи бяха категорични, че тези медийни мантри са откровени неистини и подигравка с хората, работили денонощно за успеха на „Има Такъв Народ“, както и с гласувалите с номер 4 на изборите!

Присъстващите имаха възможността да се включат в подписката за референдум за свикване на Велико народно събрание, което да промени формата на управление на страната от парламентарна в президентска република и така най-накрая в България да има истинско функциониращо разделение на властите.

Сподели: