Местни избори

Област Добрич

Община Добричка

Кандидат кмет

Диана Далакманска

Диана Далакманска е кандидат за кмет на общ. Добричка и водач на листата за общински съветници. 

Тя е завършила Математическа гимназия в Добрич, Технически университет София, специалност „Хидравлика и пневматика“. Професионалният ѝ път започва в Научно-изследователски институт за дизелови двигатели в Добрич като инженер- конструктор. По- късно завършва право и работи в Окръжна следствена служба, Дирекция „Социално подпомагане“ и Регионална дирекция „Социално подпомагане“ в Добрич, а от 2008 година е адвокат.  Къммомента е юридически консултант на две общини и три общински съвета в областта. Член е на Управителния съвет на Фондация за хора с ментални увреждания ‘Св.св. Николай Чудотворец „. Семейна, с едно дете.

Кандидати за общински съветници

1. Диана Далакманска  
2. Ганчо Колев 
3. Петко Игнатов 
4. Стоян Станчев 
5. Ивайло Цанков  
6. Татяна Йовева  
7. Енчо Панчев  
8. Мария Лазарова 
9. Деян Йорданов 
10. Александър Хинев  
11. Атанас Атанасов  
12. Димитър Иванов 

Защо да гласувате за Има Такъв Народ?

Защото имаме политическата воля да върнем властта в ръцете на хората, като ги питаме с референдуми за важните неща, свързани с града, областта и страната!

Община Шабла

Кандидат кмет

Кольо Никифоров

Кольо Никифоров е завършил висшето си образование в медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянова“ – Варна. Специалността му е „Зъботехника“.  

От 1 ноември 2018 година досега работи в Синоптична станция Шабла (СС Шабла) на длъжност „Хидрометеорологичен наблюдател“.