Местни избори

Област Разград

Община Разград

Кандидат кмет

Мария Григорова Господинова

Родена съм на 07.05.1983 г в Разград, основното си образование съм завършила в СОУ „Христо Ботев“, средното в Икономически техникум, висшето в РУ „Ангел Кънчев“ и в Великотърновски университет. Омъжена с две деца.
Управлявам семеен бизнес от 12 години. Обичам да спортувам, да чета книги и да отглеждам цветя.

Кандидати за общински съветници

 1. Мария Григорова Господинова

 2. Блага Тодорова Димитрова

 3. Станислав Кирев Кирев

 4. Мариян Любомиров Радев

 5. Маргарита Петрова Радева

 6. Енчо Костов Василев

 7. Мария Сергеева Радионова

 8. Константин Кирилов Колев

 9. Мирослав Каменов Корев

 10. Мария Огнянова Георгиева

 11. Самет Елшанов Ахмедов

 12. Мартина Маринова Христова

 13. Йордан Димитров Йорданов

 14. Илияна Георгиева Денчева

 15. Ирена Красимирова Колева

 16. Виолета Калева Петрова

Кандидати за кметове на кметства

Мирослав Каменов Корев – Кмет на Кметство с. Осенец

Виолета Калева Петрова – Кмет на Кметство с. Дряновец

Георги Асенов Иванов – Кмет на Кметство с. Ушинци

Приоритети

1

Предоставяне на Спортното училище на собствена база, където да бъдат изградени съоръжения за различни видове спорт. Необходимо е да се направят писти за лекоатлети, спортни площадки, игрища за тенис на корт и тенис на маса на открито и зони за почивка.

2

Ремонт и модернизация на Колодрума, за да функционира пълноценно. Във всяко училище децата да имат достъп до столово хранене и зали за дискусии и театрални представления.

3

Инвестиции в градската пречиствателна станция, за да бъде модернизирана и отговаряща на съвременните изисквания за контрол на водата и въздуха. Естетизиране на градската среда, чрез озеленяване и ландшафни решения подходящи за нашия град и малките населени места.

4

Ремонт на уличното осветление и изграждане на ново такова при нужда. Изграждане на съвременен облик на зоокъта в градския парк, любимо място за разходка и отдих на гражданите. Засилен контрол над популацията на бездомните животни в града и превенция за появата на нови.

5

В местността „Арменски лозя“, дом за много наши съграждани, да бъде изградена ВиК мрежа, да се подмени съществуващата остаряла електрическа мрежа и да се подобри инфраструктурата. Прозрачност в управлението и вземането на решения от ОС.

5

В местността „Арменски лозя“, дом за много наши съграждани, да бъде изградена ВиК мрежа, да се подмени съществуващата остаряла електрическа мрежа и да се подобри инфраструктурата. Прозрачност в управлението и вземането на решения от ОС.

Защо да гласувате за Има Такъв Народ?

За да бъде градът едно по-добро място за живеене, трябва да бъде подобрена градската среда!

Ние имаме волята, за да свършим всичко това!

Имаме политическата воля да върнем властта в ръцете на хората, като ги питаме с референдуми за важните неща, свързани с града и областта!