Атрактивна фолклорна програма, хорà и зелник пред НДК: „Има такъв народ“ закриха кампанията си в София

Атрактивна фолклорна програма, хорà и зелник пред НДК: „Има такъв народ“ закриха кампанията си в София

Днес, 31 март, бе закрита кампанията на „Има такъв народ“ в София.

Присъстваха множество симпатизанти, съмишленици, членове, координатори и гости от провинцията.

Специални гости на празника, които се включиха активно в раздаването на флаери и разговорите с хората, бяха водачите на листи в трите столични избирателни района – Павела Митова (23 МИР), Пламен Данаилов (24 МИР) и Филип Станев (25 МИР).

Освен със златните патриотични песни на Слави и Ку-ку бенд, положителните емоции бяха повдигнати още повече заради музикално-танцовите атрактивни изпълнения на Ансамбъл „Жива вода“, към читалище „Съгласие“, с.Жабокрът, област Кюстендил.
Тяхната богата фолклорна програма накара много минувачи да се спрат, погледат, послушат и дори да се включат в кръшните хора. 
Народните танци станаха още по-атрактивни, когато на хорото се хванаха девойките от националния отбор по художествена гимнастика на Финландия, които минаваха наблизо. 

Освен ритмичните тъ́пани, атрактивната програма беше съчетана и с други фолклорни и любими на българите кулинарни традиции, като похапване на зелник.

Всичко това в синхрон с хубавото петъчно време, вдигна изключително много градусът на настроението на присъстващите.

Освен софиянци, присъстваха гости от структури на ИТН от други градове, като водачът на МИР 14 – Перник – Петя Димитрова и водачът на МИР 5 – Видин – Милен Милчев.

Благодарим на всички присъстващи, които направиха събитието в парка пред НДК неповторимо и запомнящо се!

Освен съмишлениците и симпатизантите, имаше и много любопитни хора, които се информираха и подписваха за референдума за свикване на Велико народно събрание (което да смени формата на управление на страната от Парламентарна в Президентска република).
Много хора се включиха в подписката, защото разбраха, че само подобна ключова промяна може да измъкне страната от политическата криза и да я тласне напред, с работещи механизми за контрол между властите и истински независимо Народно събрание!

Силата е в истината!

Държавата – Това сте Вие!

Номер 4!

Има такъв народ!

Сподели: