Благовещение: Офис на „Има Такъв Народ“ бе открит в софийския район „Слатина“

Благовещение: Офис на „Има Такъв Народ“ бе открит в софийския район „Слатина“

На 25 март бе открит официално офисът на „Има Такъв Народ“в район „Слатина“.

Много членове и съмишленици на ИТН уважиха събитието, чиито домакини бяха Верослав Владимиров (координатор на район „Слатина“) и кандидатът за народен представител –Илиана Маринова (координатор на 24 МИР, включващ район Слатина).

Специални гости бяха водачите на листи в трите столични избирателни района – Павела Митова (23 МИР), Пламен Данаилов (24 МИР) и Филип Станев (25 МИР).

Събитието в съботния ден съвпадна с големия християнски празник Благовещение и бе отбелязано с водосвет, което направи откриването на офиса още по-символично и емоционално за присъстващите.

Точният адрес на новия офис в район „Слатина“ е ул. „Гео Милев“ № 45, бл.18 (на метри до градинката). Той ще работи всеки делничен ден от 12.00 до 19.00ч. и нашите доброволци ще ви очакват там, за да ви информират за всичко, което ви вълнува, свързано с предизборната кампания, каузите, целите, идеите и приоритетите на „Има Такъв Народ“.

Там ще може да получите аргументирана и точна информация за това – защо е по-добре за страната на смени формата си на управление с Президентска република, както и да се включите в подписката за организирането на Референдум за свикване на Велико народно събрание и промяна на Конституцията с президентска форма на управление.

Държавата – Това сте Вие!

Бюлетина № 4

Има Такъв Народ

Сподели: