Пролетен празник: „Има такъв народ“ зарадва хората с богата фолклорна програма в парк „Овча купел“

Пролетен празник: „Има такъв народ“ зарадва хората с богата фолклорна програма в парк „Овча купел“

На 26 март в парк „Овча купел“ се състоя мащабно събитие от кампанията на „Има такъв народ“.

Положителните емоции бяха в синхрон с хубавото неделно време, а градусът на настроението се вдигна още повече заради музикално-танцовите атрактивни изпълнения на Ансамбъл „Жива вода“, към читалище „Съгласие“, с.Жабокрът, област Кюстендил.

Специални гости на празника бяха водачите на листи в два от столичните избирателни района – Павела Митова (23 МИР) и Пламен Данаилов (24 МИР).

Атрактивните тъ́пани и хора́та бяха съчетани с други фолклорни традиции като похапване на зелник.

Домакини бяха ИТН „Овча купел“ и организаторът Ганка Гилова-Миладинова (от листата на 25 МИР). Присъстваха много координатори от трите софийски избирателни района, а важна част от събитието бяха и гостите от пернишката структура на ИТН. Всички те доказаха, че „Има такъв народ“ е един силен и добре координиран отбор, а взаимните усилия и съдействието помежду им ще ги тласкат само напред!

Благодарим на всички присъстващи, които направиха събитието в парк „Овча купел“ един истински пролетен празник!

Освен съмишлениците и симпатизантите, имаше и много любопитни хора, които се информираха и подписваха за референдума за свикване на Велико народно събрание (което да смени формата на управление на страната от Парламентарна в Президентска република).

Силата е в истината!

Държавата – Това сте Вие!

Номер 4!

Има такъв народ!

Сподели: