Виктор Гетов

Професионалист в хотелиерството

Възпитаник на един от най-добрите университети в Швейцария в сферата на туризма. Богат практически опит и солидни теоретични познания в управлението на различните части на хотелиерския бизнес. Притежава отлични и ефективни комуникационни умения, които са неизменна част от ежедневието му. Винаги е искал да събере нужната квалификация, умения и опит, за да ги приложи в България. Това е факт от началото на 2020 когато той се прибира в родината си и участва в едни от най-успешните проекти в хотелиерския бранш у нас.

Образование

Бакалавър по Международен хотелиерски мениджмънт от Hotel Institute Montreux, Швейцария - един от топ 10 най-добри университети в света в сферата на туризма както и Бакалавър по Бизнес Администрация от Northwood University, USA. Притежава редица сертификати и допълнителни квалификации от следните университети - Imperial College London, American Hotel & Lodging Association (AHLA) и Cornell University.

Опит

Над 10 години в сферата на хотелиерството и туризма. Доказал се и работил във водещи световни вериги хотели и курорти. Бил е част от мениджмънта на няколко 5 звездни хотела в различни държави в Европа и Азия. Разработва стратегии и програми за подобряване и постигане на висококачествено ниво на обслужване на клиенти и ефективна комуникация.

Решаващият
глас си ТИ